Vëllezër dhe motra, në këtë kanal do të gjeni vetëm ligjërata! Përzemërsisht ju ftoj të abonoheni duke bërë Subscribe për të ndriçuar mendjen dhe shpirtin me ligjërata të dobishme! Sipas mundësisë mund ta shpërndani tek miqte dhe të afërmit tuaj! Zoti ju shpërbleftë familjarisht!

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë