Vaza e Xhumasë

Tema: Sa shumë mundësi për të na falur i madhi Zot!

Data: 18.01.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë!

https://www.youtube.com/watch?v=1dIs2VicG5A&t=23s

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë