Vaza e Xhumasë

Tema: Ligjet e Zotit dhe kriteret e botes tjeter!

Data: 08.03.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia Tabakëve. Tiranë

https://www.youtube.com/watch?v=97m2pcz1AAw

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë