Nje realizim nga Elvis Naçi, nje video emocionuese dhe shume domethenese eshte bere virale ne mbare boten! Qindra Portale, profile dhe kanale YouTube nga mbare Bota e kane postuar kete video duke marre miliona shikime! Filmi i shkurter flet per nje nxenes te varfer, i cili ishte sprovuar me semundjen e nenes se tij! Ai çdo dite vonohej ne mesim. Per kete shkak ai dhunohej vazhdimisht nga mesuesi i tij derisa nje dite ai kuptoi gjithçka! Per me shume ndiqeni videon! https://www.youtube.com/watch?v=yQQIOMubFAI&feature=youtu.be

Shikoni videon e plote!
https://www.youtube.com/watch?v=yQQIOMubFAI&feature=youtu.be

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë