Mbi gjemba ka trëndafila

Një thënie e lashtë thotë: “Numëroi bekimet dhe të mirat që të ka dhënë Zoti,shkruaji një e nga një dhe do të shohësh se je njeriu më i lumtur se më parë!” Për vetë faktin se i shohim telashet me bezdi dhe gjithë ankesa,harrojmë ta falenderojmë Zotin për të mirat që kemi në duar.

Një i mençur ka thënë: ” Ankohemi që Zoti ka vënë poshtë trëndafilave gjemba,në vend që ta falenderojmë se sipër gjembave ka vënë trëndafila.”

Kurse një tjetër thotë: “U lëndova dhe dëshpërova shumë kur e pashë veten të zbathur,pa këpucë. Por e falenderova Zotin pa masë kur pashë dikë tjetër pa këmbë.” Lipset që herë pas here t’i kujtojmë vetes sa të shumtë janë njerëzit të cilët ëndërrojnë të kenë të mirat dhe priviligjet tona.

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë