Lutja e cila thuhet kur trembemi në gjumë ose kur trembemi nga vetmia.

Eudhu bi kelimatil-lahit-tam-mati,min gadabihi ue ikabihi,ue sherri ibadihi,ue min hemezatish-shejatin! Ue en jahdurrun! (Kërkoj mbrojtje me fjalët e përkryera të Allahut(Zotit), prej zemërimit dhe ndëshkimit të Tij, prej sherrit të robërve të Tij, prej ngacmimeve të shejtanëve dhe nga prania e tyre!

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë