Letra prekëse e babait të moshuar drejtuar djalit të tij! Mos e humbisni, vlen për të gjithë! (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=FZee68Mo5jo&feature=youtu.be

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë