Hutbe

Tema: Terrorizmi nuk ka fe, kombësi dhe asnjë ngjyrë!

Data: 15.03.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë!

https://www.youtube.com/watch?v=3G5p1zVdI94&t=5s

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë