Hutbe
https://www.youtube.com/watch?v=XzoV1gAnOGU

Tema: Sjellja qe duhet te kete Muslimani me Israelitet, kristianet dhe jobesimtaret!

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë!


https://www.youtube.com/watch?v=XzoV1gAnOGU

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë