Hutbe

Tema: Kush është gjëja e parë që kërkon i madhi Zot nga ne?

Data: 18.01.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë.

https://www.youtube.com/watch?v=Jy-3HYmCMLo&t=2s

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë