Hutbe

Tema: Krijesa Madhështore që u çudit dhe frikesua kur pa Xhennetin dhe Xhehenemin!

Data: 24.08.2018

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë

https://www.youtube.com/watch?v=MXCG28f8zYo&t=3s

 

Shto koment

Your email address will not be published.