Hutbe

Tema: Çfarë do të bëje nëse do ishe njeriu më i pushtetshëm në botë?!

Data: 11.01.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë

https://www.youtube.com/watch?v=xuL1QVldhtg&lc=z23mznwpfwnqd13lbacdp430casufrehxpnrkngmzppw03c010c

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë