Hutbe

Tema:Çfarë synojmë në këtë botë?!

Data: 04.01.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia Tabkaëve, Tiranë!

https://www.youtube.com/watch?v=G5kTZ5Q38W8

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë