Fondacioni bamirës kultuor Firdeus, nën kujdesjen e Teologut Elvis Naçi ka ndërmare një nismë bamirësie gjatë muajit të begatë të Ramazanit! Familje të shumta në nevojë nuk arrijnë dot të sigurojnë burimet e para ushqimore! Për më tepër ndiqni materialin!

Shto koment

Your email address will not be published.

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë