Fillojnë punimet në Thumanë

Ellvis Naçi jep lajmin e madh,fillojnë punimet në Thumanë. Çdo cent do të jetë transparente. Amaneti i Shqiptarëve do të shkojë deri në fund.

Shto koment

Your email address will not be published.

Kategori

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë