Me ndihmën e Zotit Shqiptarët bënë mrekullinë! Dhurohen 3 banesa për Familjen Abazi që humbën 2 djemtë e tyre në termetin e Nëntorit, Shqipëri!

Shto koment

Your email address will not be published.

Kategori

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Biografia e plotë